CLUJ - Copil de cinci ani, pierdut de părinți în Vivo, s-a pierdut din nou de cei care l-au găsit inițial. Acum, băiețelul e de negăsit


Un copil de aproximativ 5-6 ani s-a pierdut astăzi, duminică 15 mai, în Mallul Vivo (Polus). O femeie care a observat copilul dezorientat a realizat că cel mic se pierduse de părinți și a decis să caute ajutor la secția de informații pentru a anunța faptul că au găsit copilul, în cazul în care părinții îl căutau. 

Mămici! Băiețel de 5-6 ani, în parcare la Polus, s-a pierdut de părinți, cineva e cu el momentan, eu am venit la informații să anunțe cineva prin microfon, dar nu le merge sistemul și nu pot face nimic, au anunțat agenții de pază și atât. Băiețelul are bluza roșie și pantaloni albaștri!”, a scris clujeanca ce l-a găsit pe cel mic în parcarea magazinului pe un grup de Facebook destinat mamelor din Cluj-napoca.

Copilul s-a pierdut din nou la mai puțin de cinci minute

La aproximativ cinci minute după postarea clujencei pe grupul de Facebook, o altă mămică îngrijorată a scris în comentarii că cel mic a dispărut din nou, cu tot cu doamnele care l-au găsit inițial. 

Acum am venit înapoi în parcare cu agenții de pază și nu mai găsim băiețelul, nici doamnele care au rămas cu el, căutăm în toată parcarea”, a scris aceasta. 

Cum e posibil ca un copil să se piardă de două ori? Am înțeles că părinții poate nu au fost atenți și cel mic s-a pierdut, dar și a doua oară?”, scrie o internaută care urmărește decursul incidentului. 

Deocamdată nu se știe unde a dispărut copilul cu cele două doamne care l-au găsit prima dată.

Comentarii Facebook