Cluj: Copil de 6 ani dispărut de pe stradă, de lângă părinți. Unde a fost găsit


Un minor în vârstă de 6 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a dispărut în cursul serii de sâmbătă, 20 noiembrie, fără a mai fi găsit.

Poliţia a fost sesizată la data de 20 noiembrie, în jurul orei 19.15, cu privire la faptul că, cu aproximativ 20 de minute anterior apelului, MAHALEAN ARTUR EFREM, de 6 ani, s-a îndepărtat de părinții acestuia în timp ce se aflau pe strada Bucegi, fără a mai fi găsit.   

SEMNALMENTE – înălțime 1 metru;

La momentul plecării, acesta purta haine de culoarea neagră și o căciulă tip cagulă pe cap.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Sâmbătă, în jurul orei 21.00, s-a anunțat că băiatul a fost găsit. 

Minorul MAHALEAN ARTUR EFREM, în vârstă de 6 ani, plecat voluntar în cursul acestei seri a fost găsit într-un centru comercial din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit vătămări în acest interval de timp.

În activitățile de căutare au fost angrenate în total 67 de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop” și Direcției Generale de Poliție Locală Cluj-Napoca.

Minorul a fost găsit în Platinia, pe Calea Moților. 

Comentarii Facebook