Cluj: Controlorii CTP au dat jos elevii dintr-un autobuz: La - 8 grade, au mers pe jos la școală

 

Controlorii Companiei de Transport Public Cluj sunt acuzați de un elev din Apahida că au dat jos din autobuz mai mulți copii care mergeau la școală. 

 

Copiii s-au urcat la ora 7.30 în autobuzul M41L, în Câmpenești, dar au fost dați jos de controlori pentru că nu aveau bilet și obligați să meargă 4 km prin frig, pentru a ajunge la școală. 

 

În dimineața asta (16.01.2018) la ora 7:30 când am urcat în autobusul M41L din Cîmpeneşti am primit amendă pentru ca nu aveam bilet/abonament. Mergeam la școală în Apahida. (Liceul Tehnologic "Ștefan Pascu"). Deși de la școală ni se zicea că avem gratis pe autobus, dacă prezentăm carnetul de elev. Am prezentat carnetul și automat mi-au scris amendă 150 RON. (pe loc 35) Pe alți copii i-au dat jos și au trebuit să meargă până la școală pe jos. Din Cîmpeneşti până la școală în Apahida. Copii aveau vârsta între 10-15 ani. Nu mi se pare corect ca pe frigul ăsta de - 8°C să pună niște copii sa meargă pe jos dacă de la școală ni se zice ca avem GRATIS!!!

 

Ceilalți copii (10 - 15 ani) au fost dați jos și au trebuit sa meargă aproximativ 3-4 km pe jos până la școală. Doar ca eu am vrut sa rămân pentru ca trebuia să-l duc pe fratele meu la grădiniță. Nu puteam sa merg cu el prin frig”, ne-a relatat Sergiu, elev în clasa a 12- a.

 

Acesta spune că le-a cerut controlorilor să se legitimeze, dar aceștia nu au vrut.

 

Oficialii Companiei de Transport Public Cluj susțin că elevii de la Liceul  Tehnologic "Ștefan Pascu" pot circula folosind numai pe baza carnetului de elev, dar controlorii fiind începători nu au știut acest lucru. 


Comentarii Facebook