Cluj: Cine este medicul care s-a sinucis cu substanță de eutanasiat animale

 

Un medic veterinar a fost găsit mort în propria mașină, în 19 octombrie, pe strada Câmpului, lângă un depozit farmaceuric.

 

Medicul de 44 de ani s-a sinucis într-un mod halucinant, injectându-și în piept substanță folosită pentru eutansierea animalelor, extrem de greu de obținut în mod normal. 

 

La data de 19 octombrie a.c., Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca, pe un teren viran, in zona strazii Campului, a fost gasit un barbat decedat intr-un autoturism. La fata locului s-au deplasat politisti de investigatii criminale si criminalisti, pentru a cerceta imprejurarile in care a survenit decesul barbatului. La examinarea sumara a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a survenit decesul barbatului. In cauza a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj”, a declarat Carmen Jucan, purtator de cuvant al I.P.J. Cluj.

 

Un apropiat al lui Iulian a vorbit despre situația grea prin care acesta trecea. 

 

Am fost crescut si indemnat sa iubesc, educat sa convietuiesc, sa cooperez, sa rad, si la nevoie sa lupt. Azi imi dau seama ca poate mi le-am insusit pe toate dar ma intreb, oare le-am facut pana la capat. Cu siguranta imi reprosez ca nu am luptat destul ca sa terminam cu nenorocitii care conduc direct sau din postura de oameni politici aceasta tara. Impostori unul si unul care nu fac decat rau acestei tari. Si cel mai mare rau e faptul ca ii alearga pe oameni, o nesfarsita goana dupa o bruma de bani cu care sa plateasca facturile si poate nevoile copiilor, ce sa mai vorbim de placerile proprii. Azi, in ziua in care am mai sacrificat doua ore din cauza unor ignoranti si a unui parlamentar oportunist, in ziua in care dupa spusele unui nenorocit de ministru, 3000 de puscariasi (pe care a cheltuit statul 2000 de lei pe luna) au aflat ca vor fi liberi, o femeie minunata si fiica ei (cu 84 de lei alocatie, la mila unui stat iremediabil corupt) au pierdut un sot, un tata un barbat exceptional, un om care a pus mereu in sufletul si ochii mei bucuria intalnirii, o dovada permanenta a devotamentului sau fata de familie si prieteni. Pe cat de mare e durerea de a te pierde dintre noi, Iulian, pe atat de mare dragul cu care te voi pastra in amintire si inzecit, insutit dispretul pentru nenorocitii care au format si dezvoltat acest sistem de subjugare umana, de stoarcere a omului de suprimare pana la un punct terminus exagerat de prematur. Ai pierdut lupta asta pentru ca cele 5-10 randuri paralele lungi de 3 km nu au fost la vot sau in centrul orasului ca sa alungam neosclavagismul instaurat de neocomunisti, ci la Moastele Sfintei Paraschieva. Doamne iarta-ma pentru razvratirea mea dar te rog odihneste-l pe Iulian si mai ales ai grija de sotia si fiica lui”, a postat un prieten de-al lui Iulian pe Facebook.