Cluj - Cine e femeia omorâtă la Turda de iubitul cu 38 de ani mai în vârstă


Mama a doi copii, o femeie de  29 de ani din Turda, a fost omorâtă de iubitul ei, iar apoi acesta și-a pus capăt zilelor.

Roxana era mama a două fetițe superbe, care acum au rămas fără cel mai important sprijin. Iubitul ei, cu 38 de ani mai în vârstă, a făcut o criză, a omorât-o și apoi s-a spânzurat. 

Familia femeii a alertat poliția, pentru că de marți nu au mai reușit să dea de ea. Joi, Roxana a fost găsită înjunghiată și acoperită cu un material textil.

Criminalul și-a luat viața, dar înainte a lăsat un bilet de adio în care și-a explicat fapta.

Femeia făcea curat în casa bărbatului și între ei s-ar fi înfiripat o relație. Femeia obișnuia să întrețină relații sexuale cu bătrânii din bloc contracost, scrie romaniatv.net.

”La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil. La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Roxana avea două fetițe de 13 ani și de 8 ani.

Comentarii Facebook