CLUJ: Bătaie generală la un bar de sat! Șase persoane au fost rănite



O bătaie generală s-a iscat, luni seară, la un bat din comuna Vad, unde opt persoane s-au luat la bătaie după ce s-au îmbătat.

Aceștia s-au bătut cu bâte din lemn, pumnii și picioarele.

Apelul la 112 a fost efectuat puțin după ora 21. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul. Un echipaj SMURD și o ambulanță cu medic treceau prin zonă, fiind trimise la alte cazuri, dar s-au oprit acolo deoarece șase dintre cei implicați în bataie erau răniți. Printre ei, un copil de 17 ani dar și mama sa, potrivit dejeanul.ro.

Toate persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Municipal Dej, atât cu ambulanțele cât și cu o mașină a poliției, însă din fericire niciunul nu a suferit răni grave.

Conform IPJ Cluj, din primele cercetări, totul ar fi pornit după ce aceștia au consumat alcool la un bar, iar după ce s-au îmbătat și-au amintit de alte conflicte mai vechi și au vrut să își facă dreptate acum.

Polițiștii au început audierile încă de aseară, dar cei implicați au fost chemați și astăzi pentru a da declarații, deoarece erau prea beți.

Comentarii Facebook