Cluj: Asta da nesimțire! Un șofer a găsit pe stradă un colet căzut dintr-o mașină și a refuzat să îl returneze - Vezi postarea


Șoferul unei firme care livrează materiale de construcții a găsit pe drum un coleg căzut dintr-o dubă și nu a vrut nici în ruptul capului să îl returneze.

Să îl facem un pic vedeta pe domnul șofer care lucrează la HEAVY LOAD EXPEDITION ( Firma de construcții). Mi s-a deschis ușa la dubă a căzut ceva marfa și un alt șofer m-a atenționat când m-am întors după marfa respectivul a luat marfa și nu a vrut să o înapoieze”, a relatat Raul Legian, pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Șoferul care face livrări a spus că nu a sunat la 112 pentru că valoarea coletului era mică. 

74bfb74bad17a80cf381bb66bb0b48ea.jpg

Șoferul care a fost acuzat că ar fi luat coletul ne-a declarat că el nu a luat niciun colet, pentru că nu a fost niciun colet. ”Eu am văzut pe stradă ceva hârtie de ambalat și papuci de unică folosință. S-au împrăștiat peste tot, dar eu nu am pus mâna pe nimic. Mie mi-a făcut domnul poză, dar nu am discutat. Probabil că m-a scos pe mine vinovat, ca să nu fie sancționat de șeful lui”, ne-a spus acesta.

Comentarii Facebook