Cluj: Asistentă socială tăiată cu un cutter de un recidivist cu probleme psihice: “Trebuie să ucid, ca să am adapost pe iarnă?”


O asistentă socială de la Primăria din localitatea Borșa, județul Cluj, a fost rănită cu un cutter, miercuri dimineața, de un bolnav psihic.

Bărbatul s-a prezentat acum o săptămână la Spitalul de boli psihice de la Borșa și a cerut să fie internat, motivând că nu are unde sta. Acesta a fost refuzat de medici.

Omul s-a dus nervos la Primăria din Borșa și a reclamat cele întâmplate, iar primărița Mariana Secară a sunat la spital, cerând să fie primit. Povestea s-a terminat acolo, fără ca cei de la Primărie să știe ce s-a mai întâmplat ulterior.

Miercuri dimineața, bărbatul a mers iarăși la Primărie să ceară asistentei sociale să-l interneze la spital. Femeia s-a apropiat de el să-l întrebe dacă a rezolvat ceva în urmă cu o săptămână, iar atunci bărbatul s-a năpustit asupra ei cu un cutter, a ranit-o în zona umărului și a sânului, rănile fiind superficiale. Primărița din Borșa, Mariana Secară, a precizat că atacatorul a mai fost internat la spitalul din Borșa.

În momentul în care a atacat-o pe femeie, bărbatul a strigat. “Se pare că trebuie să ucid un om, ca să am adapost peste iarnă”.

Poliția Cluj confirmă cazul și a precizat că bărbatul a mai făcut închisoare pentru tentativă de omor.

Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat cu probleme psihice, care a tăiat îmbrăcămintea în zona umărului stâng a unei asistente sociale”, a precizat IPJ Cluj.

Atacatorul a fost reținut.


Comentarii Facebook