CLUJ: Apel pentru a depista o șoferiță care a lovit o tânără pe trecerea de pietoni, apoi s-a făcut nevăzută VIDEO


Polițiștii clujeni efectuează investigații pentru identificarea unei conducătoare auto care a fost implicată într-un accident rutier. 

Conform oamenilor legii, imediat după producerea accidentului, femeia s-ar fi oprit și ar fi discutat cu persoana accidentată, însă ulterior nu s-a mai prezentat la unitatea de poliție.

La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, la data de 21 martie a.c., în jurul orei 21.30, în comuna Florești, pe strada Eroilor, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia o tânără care se angajase în traversarea regulamentară a străzii a fost accidentată de un autoturism de mici dimensiuni, de culoare închisă”, informează IPJ Cluj.

În prezent, polițiștii din cadrul Poliției muncipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier  efectuează investigații în vederea stabilirii identității conducătoarei auto.

Cei care pot oferi informații utile în acest sens, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 pentru a veni în sprijinul celor care instrumentează cazul.


Comentarii Facebook