Cluj: Alo? Poliția animalelor? S-a găsit o pisică moartă în Mărăști. „Poliția nu vine pentru așa ceva”


Cu ceva timp în urmă, se anunța cu mare tam-tam faptul că s-a înființat poliția animalelor și că se vor lua măsuri pentru protecția acestora. Totuși, atunci când vine vorba de animale găsite moarte, poliția nu se vede de nicăieri.

Sâmbătă, un clujean a postat pe Facebook un filmuleț, în care spunea că a găsit și a scos o pisică moartă dintr-un canal din Mărăști.

Am găsit o pisică moartă în canal, am ridicat-o, am găsit și un medalion. Pufi o cheamă. Am sunat la 112 și mi s-a zis: poliția nu vine pentru așa ceva. I-am zis: vă rog să veniți, că știu că vine numai când e televiziunea acolo, dar poate pisica asta a fost omorâtă și aruncată aici premeditat. Eu nu cred că pisica s-a înecat și a căzut. Nu e atât de proastă pisica să nu știe să iasă din canalul ăsta de 20 de centimetri apa. O să insistăm să mergem la necropsie cu ea”, a spus bărbatul în videoclip.

Pisica a fost găsită pe strada Scorțarilor, la intersecție cu strada Crinului, în cartierul Mărăști.

Aceasta era plină de noroi, semn că era în apă de ceva vreme.

Ulterior, bărbatul a anunțat iubitorii de animale, care au reacționat, că se îndreaptă spre USAMV și că a intrat în contact cu proprietarul pisicii.

Cu toate acestea, acea persoană a rămas fără pisică, cel care a omorât-o e liber și poliția nu face nimic. 

Clujenii sunt deja sătui de aceste evenimente, de la femeia ce își bătea câinele pe malul  Someșului și încă nu a fost găsită, până la pisicile decapitate găsite vineri în Mănăștur, și această pisică. Oamenii spun că acești „ucigași” trebuie prinși, dacă nu din mila față de acele animale, din simplul fapt că dacă fac așa ceva unor animale, curând vor face și oamenilor.

Screen Shot 2021-03-06 at 15.19.31.png

Comentarii Facebook