CLUJ - Accident rutier violent la ieșire din Turda. Un bărbat de 56 de ani, transportat la spital


Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit duminică, 15 mai, la un accident rutier petrecut în această dimineață la ieșirea din Turda. În accident au fot implicate două autoturisme, iar un bărbat de 56 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transporatt de urgență la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din municipiul Turda. Apelul de urgență a venit în jurul orei 09:35, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În accident au fost implicate două autoturisme”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Nu au existat persoane încarcerate, iar un bărbat de 56 de ani a fost transportat la spital. Acesta era conștient și cooperant. De asemenea, a fost consultată o femeie de 52 de ani, care a refuzat transportul la spital. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puține momente”, a mai declarat ISU Cluj.

Polițiștii clujeni vor deschide o anchetă în acest caz pentru a obține mai multe informații cu privire la accidentul rutier. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale foarte mari, dar din fericire nu au existat victime. 


Comentarii Facebook