CLUJ: Accident rutier între trei mașini pe o arteră principală din Dej. Un bărbat a fost transportat la spital


Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară a avut loc vineri, 26 august, pe o arteră principală din municipiul Dej. În urma accidentului a fost transportat la spital un bărbat în vârstă de 64 de ani.  

La data de 26 august a.c., polițiștii au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, produs pe strada Ion Pop Reteganul din municipiul Dej”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. 

Bărbatul de 64 de ani a scăpat controlul volanului și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme 

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu două autovehicule care circulau din sensul opus, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani și un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani”, au mai declarat polițiștii clujeni. 

În urma coliziunii, bărbatul de 64 de ani a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au mai spus autoritățile, 


Comentarii Facebook