Cluj: A sechestrat un tânăr și i-a furat mașina. Ce a urmat?

 

Un bărbat de 29 de ani este cercetat pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate și conducere a unui autoturism fără permis. 

 

Polițiștii de investigații criminale din Dej au identificat și reținut un bărbat, de 29 de ani, din Cuzdrioara, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

 

Conform cercetărilor efectuate, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 20:00, cel în cauză, aflându-se pe raza localității de domiciliu, prin întrebuințare de violențe, i-ar fi sustras cheile autoturismului persoanei vătămate.

 

Ulterior, prin amenințări, ar fi determinat persoana vătămată - un tânăr, de 20 de ani, din Mănășturel, să urce în autoturism.

 

Deși nu avea permis de conducere, bărbatul în vârstă de 29 de ani s-ar fi urcat la volanul autoturismului și ar fi condus pe raza localităților Cuzdrioara și Dej. După circa 2 ore, acesta ar fi abandonat autoturismul, fugind de la fața locului.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

 

În cursul zilei de miercuri, 8 noiembrie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comentarii Facebook