Miercuri 17 Aprilie

Cluj - 60.000 de lei arși într-un incendiu care a cuprins o casă. Banii erau în hambarul cu porumb - VIDEO


Un incendiu a cuprins o casă din localitatea Cetan, județul Cluj, iar localnicii au dat peste teancuri de bani în timp ce ajutau la stingerea focului. 

Flăcările au distrus acoperișul casei și patru anexe, inclusiv hambarul cu porumb unde au fost găsiți bani. 

O femeie de 77 de ani a suferit un atac de panică în urma incendiului și a fost ajutată de pompieri. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spații închise. Mai exact, proprietarii au încercat sa schimbe o butelie si au verificat furtunul folosind flacără, scrie Dejeanul.ro.

Misterul banilor distruși în incendiu

Casa aparține socrilor actualului viceprimar din Vad, care imediat după incendiu, spun localnicii, ar fi scos din hambarul de porumb un teanc mare de bani, o parte din ei topiți din cauza focului.  Viceprimarul a precizat că e vorba doar despre 1000 lei, banii socrilor, ținuți într-un borcan în bucataria de vara, nicidecum ascunși in cereale. 

Cu toate acestea, în documentele încheiate la finalul intervenției, apare însă altceva. Suma declarata este 60.000 lei, o parte in casa, iar o parte ascunsă în depozitul de porumb.

Cuprinși de frenezie, când au aflat acest lucru, unii săteni au încercat să caute și ei alți eventuali bani printre cerealele din anexa gospodărească.

Ancheta va stabili exact câți bani erau și care este paguba.

Comentarii Facebook