CLUJ - 1 Mai ghinionist: Turdenii, supărați pentru că au fost amendați de jandarmi pentru că au făcut grătare în locuri nepermise


Deși majoritatea clujenilor s-au simțit bine de 1 Mai, câțiva turdeni nu au avut parte de distracție în cunoscuta zi dedicată micilor și berii. Mai mulți locuitorii ai municipiului Turda s-au ales duminică, 1 Mai, cu amenzi pentru că au făcut grătar în locuri nepermise, deși spun ei, nu sunt spații special destinate acestui scop. 

Administrația locală avea un proiect de amenajare a unor locuri pentru grătare pe malul Arieșului însă acesta nu s-a concretizat, notează turdanews.net.

În lipsa unor locuri special destinate acestui scop, turdenii au făcut grătare pe unde s-a putut, însă spun ei, jandarmii au fost cu ochii în patru și au aplicat amenzi și avertismente. 

De 1 Mai, toată marfa aceea de care vorbiți a fost cărată la locurile tradiționale ale turdenilor, si de acolo au fost cărate înapoi acasă și prăjite în bucătăriile oamenilor. Se pare că jandarmii au patrulat locurile ca nu cumva cineva să facă un foc. Și au reușit, pentru că romanii sunt foarte docili. A cui a fost inițiativa asta măreață a jandarmilor?”, întreabă un locuitor din Turda.

Administrația orașului Turda are vreo sugestie pentru locuri publice unde să își poată oamenii prăji micii și grătarul? Și la următoarea ieșire la iarbă verde, iar vor ieși jandarmii să amendeze sau să lege românul nedisciplinat care vrea să-și prăjească niște mici? În Turda se mănâncă micii cruzi?”, a mai întrebat acesta. 


Comentarii Facebook