Miercuri 24 Aprilie

Cluburile clujene SEMI -GOALE, vineri seara. Toți fumează afară - FOTO

 

Fumătorii au înțeles rapid că nu mai pot fuma în cluburi, așa că vineri seara trotuarele din fața localurilor erau pline de tineri. 

 

Legea Anti Fumat a intrat în vigoare joi, 17 martie, dar adevăratul test pentru cluburi a fost seara zilei de vineri. ”Ne-am întrebat și noi ce se va întâmpla și așteptam să vedem care este atmosfera într-o seara de weekend. Am pierdut cam un sfert dintre clienți. Cei care chiar vor să vină să se distreze o fac, și fumează afară”, a spus un șef de sală.

 

Tinerii au acceptat rapid noile reguli. ”Ieșim afară și fumăm rapid ceva. Nu e plictiseală nici afară pentru că sunt destui pe trotuar. Mai sunt și fete faine. Chiar am cunoscut 2 în seara asta. Așa că Aurelia Cristea ne-a făcut un bine, nouă tinerilor, agățăm și tot fumăm”, a spus Claudiu, pe trotuarul din fața clubului Shelter.

 

Azi am fumat cu 30% mai puțin față de o altă seară de club. O fi și ăsta un lucru bun. Oricum ar fi, cei care vor să se distreze vor ieși chiar și așa în oraș. De apreciat este că în club aerul este respirabil”, a spus și Anca.

 

Amenda pentru un fumător este cuprinsă între 100 și 500 de lei. Cluburile care permit să se fumeze riscă amenzi între 5 mii de lei şi 15 mii de lei și suspendarea activității.

Comentarii Facebook