Clasa 0 , marea nemultumire a parintilor ce au copii de scoala, subiectul emisiunii Stiri de Cluj LIVE, din aceasta seara de la ora 19.00

Clasa 0 a starnit multa nemultumire in randul parintilor care trebuie sa isi trimita in acest an la scoala copiii. Mutarea micutilor de cinci ani la scoala nu pare o perspectiva prea buna nici pentru parinti, nici pentru scoli, care sunt nepregatite.

 

Despre ce presupune aceasta schimbare facuta de Ministerul Educatiei, cum afecteaza copiii, dar si daca facem sau nu experimente pe copii de cinci ani, aflati in aceasta seara de la ora 19.00 in direct in cadrul emisiunii Stiri de Cluj LIVE. 

 

Invitatii moderatoarei Delia Carbune sunt Mircia Girgiu- deputat in Parlamentul Romaniei, Lucia Cojocaru- presedintele Sindicatului Liber din Invatamantul Preuniversitar Clujean (SLIPC) si Oana Buzatu, purtator de cuvant Primaria Cluj-Napoca.

 

Sursa tabel: suntparinte.ro

 

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Cluj au refuzat sa participe la aceasta emisiune, desi chiar in aceste zile se fac inscrierile in clasa 0 si clasa I. Stiri de Cluj a invitat-o la emisiune atat pe Anca Hodorogea, seful Inspectoratul Scolar Cluj, cat si pe inspectorul scolar general adjunct, Marinela Marc. Ambele au refuzat invitatia fara a da vreo explicatie, dupa ce in prima zi de inscrieri, 6 martie, sistemul informatic a cedat si parintii nu si-au putut inscrie copiii.

 

Daca aveti intrebari pentru invitati sau opinii referitor la oportunitatea sau, dimpotriva, mutarea gresita facuta de Ministerul Educatiei, le asteptam la comentarii.

Comentarii Facebook