”Ciumpalacii” prost crescuţi au invadat cu maşinile Parcul Central - VIDEO

 

Aleea principală din Parcul Central ”Simion Bărnuțiu” devine în fiecare sfârșit de săptămână parcare.

 

Un cititor Ştiri de Cluj ne-a trimis imagini surprinse sâmbătă, 8 iunie, la ora pranzului cu maşinile unor ”cetăţeni europeni” ai oraşului de 5 stele, care au intrat ilegal cu maşinile în Parcul Central.

 

”În fiecare sambătă, când primăria organizează cununiile în Parcul Central, o grămadă de nesimţiţi intră cu maşinile în Parcul Central să ajungă dacă se poate pană la foişorul unde se fac cununiile, ”motorizaţi”.

 

Eram cu soţia şi copilul mic în cărucior şi ne-a învăluit într-un nor de praf o coloană de maşini care a intrat în parc pentru a ajunge cat mai aproape de locul unde se fac cununiile. 

 

Am văzut cum, la intrarea în parc, o maşină Rosal care transporta saci cu iarbă proaspăt cosită din parc, a fost blocată de un alt ”nuntaş” şi a stat minute bune pană a venit neobrăzatul acela să-şi mute maşina.

 

Am căutat cu privirea un poliţist local, nu am văzut niciunul în tot parcul. Cine să aplice legea, parcă am fi în Congo, fiecare face ce vrea”, ne-a declarat indignat Tudor Pop, un cititor Știri de Cluj.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook