Circulația pe drumul județean, afectat de alunecarea de teren, s-a redeschis parțial


Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale, traficul pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, a fost deja reluat, pe o bandă, circulația desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri.

La momentul de față se acționează intens pentru deschiderea celei de-a doua benzi, echipajele Consiliului Județean intervenind pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea completă a traficului rutier, pe ambele benzi de circulație.

Reamintim faptul că traficul a fost oprit în cursul dimineții zilei de 19 ianuarie 2023, pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni din versantul care mărginește partea carosabilă.

Citește și: Trafic BLOCAT pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele! A alunecat o porțiune de versant

Un echipaj al poliției din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin este prezent în zonă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate”, a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook