Luni 26 Septembrie

Ciocolata cu canabis, afacerea de succes a unui preot din Cluj. Cât costă o ciocolată „Doamne ajută”


Un preot din Cluj vinde ciocolată cu canabis. Părintele a investit în afacerea sa 100.000 de euro, iar acum vinde o ciocolată cu 20 de lei.

Ciocolată cu canabis, afacerea unui preot din Cluj

Dinu Criste este ierarhul care a investit 100 de mii de euro în afacerea sa cu ciocolată cu canabis. Acesta a înființat atelierul „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu doi ani, a adus doi ciocolatieri belgieni și s-a pus pe treabă.

În 20 de minute, toate tabletele „Doamne Ajută” au plecat de la raft. Și-am zis „Doamne ajută”. Considerăm că o afacere înseamnă a munci, chiar avem îndemnuri în Sfânta Scriptură să ne câștigăm pâinea.

Știam că asta o să atragă atenția foarte tare. Știam, de asemenea, că va fi contrastul puternic între părintele Dinu Criste și canabis. M-a chemat însuși Mitropolitul la un moment dat la raport să înțeleagă ce e cu povestea asta”, a explicat Dinu Criste, potrivit alephnews.ro

Până acum, părintele a investit 100 de mii de euro în afacere. 44 de mii i-a primit prin programul Start Up Nation. Acum vinde o ciocolată cu 20 de lei, sau o cutie de praline care poate să ajungă până la 200 de lei.

Plus edițiile speciale, unele pe care le facem doar pe comandă, respectiv praline cu foiță de aur, ouă de paște cu foiță de aur. O să fiu și părintele ciocolatei artizanale în România. De obicei, când mă întâlnesc cu frați din tagma preoțească, mă felicită, “Bravo, părinte, excelent!”. Acum îi aștept și eu, le trimit un mesaj, îi aștept să cumpere”, a spus Dinu Criste.


Comentarii Facebook