Cine este suporterul U Cluj arestat pentru că a băgat un tânăr în spital și i-a pus viața în pericol


Știri de Cluj a scris despre incidentul deosebit de grav, de pe Calea Moților, din seara zilei de joi, 23 noiembrie. Atunci, un tânăr a fost atacat cu o rangă sau un levier, de un suporter al U Cluj. 

Yosef Krishan, cunoscut sub numele de ”arabu”, suporter al U Cluj, a fost prins de anchetatori și arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor. 

La data de 23 noiembrie 2023, în jurul orei 22:26, în mun. Cluj-Napoca, Calea Moţilor, pe trotuarul din dreptul imobilului de la nr. 108, în contextul unui conflict verbal spontan, numitul K.Y. a lovit-o pe persoana vătămată, C.D.A., cu un obiect metalic (rangă sau levier) în zona capului, acţiune prin care i-a cauzat leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa şi care necesită pentru vindecare 65-70 zile de îngrijire medicală. Actele de violenţă exercitate împotriva victimei, în public, folosind un obiect apt de a pune în pericol viaţa, sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor, au condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Față de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore la data de 24.11.2023 şi măsura arestării preventive pentru 30 de zile la data de 25.11.2023. 

Victima este internată şi supusă investigațiilor medicale”, precizează procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Surse judiciare ne-au mai spus că agresorul și victima nu se cunoșteau, ceea face ca atacul să fie și mai aberant. 

-----------------

UPDATE

Știri de Cluj a aflat două versiuni despre cele întâmplate înainte ca suporterul să lovească cu ranga de fier. 

Suporterii U Cluj susțin următoarele: ”În realitate lucrurile s-au întâmplat cu totul altfel. Krishan Yosef se îndrepta spre casă, moment în care ar fi observat că un bărbat loveşte o femeie.

În acel moment a decis să intervină şi să o protejeze pe femeia cu pricina, de agresiunile la care era supusă. A intrat repede în curtea casei în care locuia, de unde a revenit cu o bară de fier pentru se putea apăra pe el și pe victimă.

Sursele noastre ne-au mai precizat că în altercaţie, Krishan Yosef l-ar fi lovit în zona capului pe D.A.C., adică Adrian Dragoş C”.

Surse judiciare spun altceva: ”Krishan Yosef a văzut un cuplu pe stradă și i-a spus bărbatului ”Ce mă, eși mândru că ai femeie?”, iar apoi suporterul U Cluj a fost împins. Ulterior s-a dus în curte de unde a luat bara de fier cu care l-a lovit din spate pe D.A.C”.

Ancheta pe care o coordonează orocurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj va stabili exact ceea ce s-a întâmplat. Cert este că până acum anchetatorii nu au pomenit nimic despre scenariul potrivit căruia Krishan Yosef încerca să apere o femeie și ar fi fost în legitimă apărare.

Procurorii au vorbit numai despre un ”conflict verbal spontan”, fără a menționa ceva despre versiunea invocată de suporteri. Fără dubii că ar fi precizat, dacă suporterul încerca să salveze o femeie din mâinile unui agresor. 

Comentarii Facebook