Cine este blondina care era în mașină cu manelistul Culiță Sterp. Laura rupe tăcerea și clarifică lucrurile


Blonda care era în mașina lui Culiță Sterp în noaptea accidentului a vorbit despre incident. 

Laura este agent imobiliar în Cluj și a relatat cum a fost contactată de Culiță, dar și ce s-a întâmplat, de fapt.

Tânăra a vrut să oprească gurile rele care spuneau că ea ar fi amanta artistului.

Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum să aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort”, a scris tânăra pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories.

Blonda a fost contactată pentru a apărea în videoclipul lui Culiță. Ea a spus că nu este dansatoare, ci agent imobiliar în Cluj.

După filmări, Culiță Sterp s-a oferit să o ducă acasă, el mergând spre apartamentul lui de la Cluj-Napoca, unde urma să doarmă.

Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo.

Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă de la un rol în videoclip, la eticheta de «dansatoare» este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!”, a mai adăugat tânăra pe rețelele de socializare.

Comentarii Facebook