Cine e recidivistul băut care a incendiat sediul Poliţiei din Huedin cu un cocktail Molotov. Individul nu este la prima abatere


Incident deosebit de grav, aseară, în Huedin, judeţul Cluj! Un bărbat a pătruns marți seara în sala de așteptare a poliției orașului Huedin, a aruncat cu benzină în holul sediului și i-a dat foc. Individul a transmis totul live, pe o rețea de socializare și nu a ratat ocazia să-i înjure pe polițiști. 

Din fericire, agenții aflaţi în holul instituției au reușit să scape teferi, dar focul a distrus uşa de la intrare. S-a întâmplat aseară, puţin după ora 17.00. Incendiatorul este un bărbat cu dublă cetăţenie, marocană şi română, cu care poliţiştii din Huedin s-au mai intersectat de multe ori.

Diakite Mohamed, zis Jean, este cunoscut pentru faptele sale comise cu violență. În trecut, el a fost acuzat de tulburarea liniștii și ordinii publice și ultraj. Inclusiv închisoare a făcut bărbatul.

În cursul nopţii, individul a fost adus la Parchet şi audiat timp de mai multe ore. Poliţiştii împreună cu procurorul au luat decizia de a emite pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Astăzi, bărbatul va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere prin incendiere şi ultraj. Riscă până la 12 ani de închisoare.

Comentarii Facebook