Miercuri 24 Aprilie

Cetățeni obligați să stea în autoizolare, cazați în regim hotelier într-un complex rezidențial din Cluj! Locatarii sunt revoltați


Locatarii unui complex rezidențial din cartierul Gheorgheni sunt revoltați din cauza faptului că o firmă de închiriere apartamente în regim hotelier cazează persoane obligate să stea în autoizolare.

Astfel, locatarii complexului Viva City, din Gheorgheni, se plâng că în mai multe apartamente sunt cazate în regim hotelier persoane venite din țări în care sunt focare de coronavirus și care trebuie să stea în autoizolare.

Patronul firmei, care este și președintele unuia dintre blocurile din complex, a închiriat mai multe apartamente în regim hotelier unor persoane care trebuie să stea în autoizolare. Nu au vrut să își expună familiile și și-au închiriat apartamente la noi în complex”, ne-a relatat Emil G., unul dintre locatarii blocului la care președinte este chiar patronul firmei aparthotel. Acesta precizează că patronul firmei nu răspun de la telefon și oamenii nu au cum să îi ceară lămuriri.

Într-un alt bloc din complex, anunțul președintelui privind cazarea persoanelor aflate în autoizolare a stârnit nemulțumirea locatarilor.

Cu toate că persoanele venite în autoizolare au fost verificate de DSP și jandarmi, oamenii se tem de potențialele riscuri la care pot fi expuși în cazul în care cei cazați nu respectă măsurile de autoizolare.

WhatsApp Image 2020-03-23 at 13.41.15.jpeg




Comentarii Facebook