Cetățeanul american care şi-a sechestrat soţia şi a fost prins de mascați pe acoperișul casei, obligat să meargă la psihoterapeut


Americanul în vârstă de 30 de ani, stabilit în Cluj, care pe la jumătatea lunii martie şi-a luat soţia ostatică şi a ameninţat că o va ucide, după care s-a urcat pe casă înarmat cu o lingură, a primit control judiciar. 

Acesta va fi obligat, de asemenea, să meargă de două ori pe lună la psihoterapie şi nu are voie să se apropie de femeie mai puţin de 300 de metri pe o periodă de minim 6 luni.

Scenele s-au petrecut în urmă cu aproximativ o lună, atunci când structuri ale M.A.I au intervenit, după ce vecinii, alertaţi de ţipete, au sunat la 112. Echipele de intervenție l-au găsit pe bărbat pe acoperișul casei sale, înarmat cu o lingură.

american.jpeg

Scenele, rupte parcă dintr-un film de comedie, s-au încheiat atunci când acoperișul casei a cedat sub greutatea bărbatului și a echipei de intervenție. Abia după ce au căzut unii peste alţii, mascaţii au reuşit într-un final să îl încătușeze.

Comentarii Facebook