Cele două studente de la USAMV Cluj, moarte la Dumbrava, vor fi înmormântate luni. Ce spune ancheta poliției

 

Studentele Georgiana Pașcalău și Alexandra Merca, care au murit în urma accidentului de vineri, 22 martie, de la Dumbrava, vor fi înmormântate luni, 25 martie.

 

Colegii celor două de la Facultatea de Horticultură sunt alături de familiile îndurerate, transmițând zeci de mesaje prin intermediul Facebook.

 

Între timp, ancheta făcută de poliție arată că autoturismul era condus cu viteză prea mare pentru condițiile de trafic, vineri după amiaza a nins în județul Cluj, mai ales în zonele mai înalte. Opelul Corsa în care se aflau cele două studente s-a lovit de un TIR din Polonia, iar șoferul acestuia le-a povestit polițiștilor că nu a mai putut evita impactul. 

 

Se impun parapeți de beton pe DN 1, în zona Dumbrava? 7 oameni au murit acolo, în luna martie

 

Am văzut o maşină care a apărut în curbă, s-a răsucit şi s-a lovit cu partea dreaptă de autotren”, a spus şoferul polonez, care a precizat că era viscol, ningea, iar carosabilul era alunecos.

 

Poliția va continua cercetările, dar până acum vina pentru acest accident aparține șoferului din autoturismul Opel Corsa. 

 

Studentele mergeau la Huedin, unde urmau să petreacă week-end -ul acasă la Alexandra MercaGeorgiana Pașcalău era originara din Arad. 

 

Accident la Dumbrava, înainte de Huedin! Două studente de la USAMV Cluj au murit - FOTO

Comentarii Facebook