Marti 29 Noiembrie

Cea mai importantă expoziție medicală din România va avea loc în această săptămână


Cea de-a XX-a ediție a celei mai importante expoziții medicale din România, AR-MEDICA, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, va avea loc în perioada 7-9 noiembrie, la la Complexul Expoziţional – EXPO Arad.

AR-MEDICA a devenit cea mai mare manifestare expoziţională din domeniul medical, cadrul adecvat unde latura comercială se imbină cu cea ştinţifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziţiei: simpozioane, congrese şi conferinţe, demonstraţii practice creditate cu ore EMC şi EPC.

Ne bucurăm de o prezenţă semnificativă a reprezentanților din branșa medicală în cadrul târgului internaţional de medicină – AR-MEDICA. Comparativ cu anul anterior, numărul expozanţilor a crescut cu peste 20%. Ediţia din 2013 a expoziţiei internaţionale de medicină de la EXPO Arad va aduce pentru publicul larg şi un salon beauty, în premieră pentru AR-MEDICA. Am dat plus de valoare evenimentului pentru că dorim să venim în întampinarea vizitatorilor cu cele mai noi informaţii în domeniu. Prin acest eveniment, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad îşi va consolida rolul şi vocea pe care o are în peisajul internaţional în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor de mare amploare din Europa”, a declarat Gheorghe SECULICI, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Cele mai importante companii cu specific medical se vor reuni în cadrul Târgului Internaţional de echipamente şi aparatură medicală, instrumentar şi material medical, produse farmaceutice, medicină naturistă şi alternativă, ortopedie, optică, aparatură laborator, servicii medicale, clinici private, maternităţi, laboratoare clinice, estetică medicală, it & c medical, publicaţii şi cărţi de specialitate, precum şi servicii conexe.

Pe parcursul celor trei zile de desfăşurare, vizitatorii vor putea lua parte la prezentări şi demonstraţii ale tehnologiilor şi inovaţiilor care poartă semnătura firmelor participante, consultaţii gratuite şi evenimente precum: conferinţe, seminarii, workshopuri şi mese rotunde.

Sub titlul „Clasic şi modern în medicină”, peste 100 de expozanţi care reprezintă cele mai importante societăţi din domeniul medical şi-au anunţat prezenţa în cadrul ediţiei din 2013 a Târgului AR-MEDICA. Mulţumim Colegiului Medicilor Dentişti Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciştilor Arad, Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali Arad, Ordinului Tehnicienilor Dentari din România, precum şi tuturor celor care ne-au sprijinit pentru ca acest eveniment să prindă viaţă, pentru al XX-lea an consecutiv”, a declarat Simona Văcaru, managerul evenimentului.

Târgul îşi va deschide porţile joi, 7 noiembrie, începând cu ora 10.

Comentarii Facebook