Ce soluție are Șulea pentru a nu se mai murdări drumurile din cauza cailor



Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că primăria are pe ordinea de zi o serie de proiecte pentru lcalitatea clujeană.

Printre acestea, un proiect prevede ca proprietarii de cai din comună să monteze săculeți speciali animalelor, pentru a nu mai murdari drumurile.

Țin să anunţ că joi vom avea o şedinţă de consiliu local extrem de interesantă, în care, printre altele, avem pe ordinea de zi o serie de proiecte importantem, precum cel privind curăţenia stradală în ceea ce priveşte caii (obligativitatea proprietarilor de a înzestra caii cu săculeţi speciali pentru a nu se mai murdări drumul). Şi mai avem începerea demersurilor pentru realizarea unei creşe, întrucât după demararea construcţiei la Şcoală şi Grădiniţă, acest pas era unul normal având în vedere explozia demografică a Floreştiului. Plus demararea proiectelor privind modernizare strada Eroilor,comuna Florești, Modernizare drum de acces către exploatații agricole în comuna Floresti, (Drum legatura NORD spre Grigorescu), modernizare Cămin cultural în Tăuți, Extindere rețea publică de apă și ape uzate în localitatea Luna de Sus“, a punctat Horia Şulea. primarul comunei Floreşti.

Comentarii Facebook