Ce a pățit o clujeancă după ce a făcut o comandă la taxi! Deja tot mai mulți clujeni reclamă nereguli

 

O clujeancă a relatat pe o rețea de socializare experiența avută cu firma de taxi la care a făcut comanda.

 

Femeia a povestit cum a fost dată jos cu înjurături din mașină, pentru că i-a atras atenția șoferului.

 

Cel mai urat lucru pe care il poti face e sa te certi cu clientul tau! Atunci unde mai ramane: "Clientul nostru, stapanul nostru"?

 

Am sunat la firma de taximetrie Daniel Taxi 947, masina a venit la comanda, dar la alta casa, nu mi-am dat seama ca e masina mea, asa ca am sunat din nou la firma. Taximetristul, statea bine mersi la alt numar si i-am facut semn sa vina unde sunt eu. 10 minute a durat toata faza. M-am urcat in masina spunandu-i taximetristului ca nu mi se pare normal sa stea la alt nr avand in vedere nr la care am facut comanda. Raspunsul lui:" nu m-am uitat in fata, poate vreti sa mergeti cu alt taxi". M-am dat jos din masina si i-am zis alta data sa se uite mai bine daca tot poarta si ochelari. M-a insultat, m-a injurat. Am sunat inapoi la firma aceasta profi de taximetrie si am vrut sa fac reclamatie, doar ca dispecera ii lua apararea colegului ei, nu a acceptat reclamatia.

 

Nu mi se pare normal un asemenea comportament, atat din partea taximetristului, cat si din partea dispecerei. (...) Tin sa scriu pe facebook experienta pe care am avut-o, desi nu obisnuiesc sa postez, pentru a-mi arata indignarea. Toti ne credem profi, pana la proba contrarie”, a scris Giulia.

 

Deja tot mai mulți reclamă faptul că au probleme cu firmele de taximetrie, iar dispeceratele, în loc să preia plângerile și să le rezolve, îi ignoră pe clienți.

Comentarii Facebook