Duminica 10 Decembrie

Caz șocant la o clinică privată din Cluj! Asistentul s-a filmat în ipostaze nepotrivite și a postat pe Twitter - VIDEO


Un pacient din Cluj ne-a relatat că a trăit unele experiențe total aberante la o clinică privată din oraș, unde a făcut unele investigații mai amănunțite.

Asistentul clinicii i-ar fi mărturisit cum face el sex cu alți bărbați în interiorul clinicii, în timp ce pacienții sunt tratați în camera alăturată.  

Va scriu in legatura cu un caz revoltător pe care l-am intalnit zilele trecute. Un asistent medical de la o clinică privată din Cluj-Napoca invita bărbați să întrețină raporturi sexuale cu el, în timpul serviciului, pe aplicația pentru gay dating Grindr”, ne-a relatat pacientul.

Este vorba despre o clinică, unde pacienții trebuie să petreacă mai mult timp și să fie supravegheați de un asistent medical. ”În timp ce pacientul doarme în salon, asistentul se pare ca întreține raporturi sexuale într-un salon alăturat (a recunoscut ca în trecut a făcut sex oral în interiorul clinicii), doar că asta nu este totul. Pe platforma X (fostul Twitter), individul a postat imagini și videoclipuri explicite în care se masturbeaza și chiar ejaculeaza pe mese și pe instrumentarul medical”, ne-a semnalat pacientul oripilat.

Acesta a discutat cu asistentul și a înregistrat discuția avută. ”Am reușit să îl înregistrez cu scopul de a-l face să recunoască locul unde lucrează. Mi se pare absolut revoltător ca astfel de lucruri se petrec în timp ce un pacient doarme într-un salon alăturat! Nu spun neapărat ca viața și integritatea acestora este pusă în pericol, dar departe nu e!”, ne-a relatat clujeanul. 

Asistentul a postat imagini explicite pe Twitter, în timp ce se masturbează peste instrumentele medicale. Urmăritorii l-au întrebat dacă lucrează la o clinică și a recunoscut. 

collage.png1111.png

Din respect pentru cititori am atașat un scurt montaj cu câteva imagini blurate, fără a pune video explicit. 

---------------

UPDATE

Poliția Cluj a demarat o anchetă în acest caz, urmând să se ia măsurile legale care se impun. ”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind o persoană ce s-a postat în ipostaze indecente, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu și au demarate verificări, în scopul stabilirii situației de fapt și pentru luarea măsurilor legale”, precizează reprezentanții Poliției Cluj.

Comentarii Facebook