Caz GRAV într-un autobuz din Cluj-Napoca. O tânără reclamă un bărbat care ”vânează” copiii singuri - FOTO

 

Un bărbat din Cluj-Napoca este suspectat că ar încerca să racoleze copiii în autobuzul 32. 

 

Stau la capatul liniei 32 si s-a intamplat de 3 ori pana astazi sa intalnesc pe autobuz un barbat in varsta care incearca sa se apropie de copii. Prima data mi s-a intamplat chiar mie cand eram in clasa a 12 a (probabil crezand ca sunt mai tanara) m-a prins de mana si insista sa ”il pup pentru ca e singur”. O alta data a incercat sa vorbeasca cu o fata de maximum clasa a 8 a, insa am intervenit si i-am spus sa o lase in pace.

 

Insa astazi, pe la ora 12, era pe autobuz si a convins un baietel de maximum clasa a 3 a sa mearga langa el, si l-a prins de mana, l-a tinut aproape si l-a pupat pe obraz. Am intervenit din nou si am intrebat baietelul daca il cunoaste pe barbat, a spus ca nu, asa ca am i-am spus barbatului sa termine si i-am facut o poza.

 

Raspunsul barbatului era ca ”de ce sa nu il pup, daca imi e drag”. Barbatul se plimba des in zona Diana - capat de 32 cu o punguta de cadouri cu ursuleti. Si consider ca poate fi un pericol pentru copii ce stau in zona”, ne-a relatat P.B. 

 

 

 

Cei care îl mai văd în autobuz sunt rugați să sune la 112 pentru a lămuri acest caz. De asemenea, poate fi sesizat șoferul autobuzului.

Comentarii Facebook