Duminica 28 Aprilie

Cauza incendiului de la Iulius Mall Cluj! Focul ar fi fost provocat de 3 tineri


Incendiul care a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 18:40, la un depozit de marfă din spatele Iulius Mall, ar fi fost cauzat de trei tineri, spun polițiștii clujeni.

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat. 

Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de 3 tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului”, informează IPJ Cluj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora.

Din fericire, incendiul a fost localizat într-o zonă inaccesibilă publicului larg, iar nicio persoană nu a fost rănită. 

,,Echipajele de pompieri au intervenit prompt la faţa locului pentru izolarea incendiului şi lichidarea acestuia. Nicio persoană nu a fost rănită, iar activitatea mall-ului, pe parcursul incidentului, s-a desfăşurat normal, hipermarketul fiind evacuat.”, au transmis reprezentanții Iulius Mall.


Comentarii Facebook