Cățelul călcat INTENȚIONAT de un șofer din Cluj, a supraviețuit și are nevoie de o casă: „Să găsim pe cineva să-l iubească așa cum merită”


În luna august, șoferul unui microbuz a călcat intenționat un câine al străzii, chiar în timp ce un clujean îl hrănea. Fără nici cea mai mică remușcare, bărbatul a trecut peste patruped cu ambele roți, râzând de fapta sa, după care a plecat. 

Rănit, animalul s-a îndepărtat într-un tufiș, iar persoana care a văzut cele întâmplate a crezut că animalul a murit, căci nu a reușit să-l mai găsească. Câteva săptămâni mai târziu însă, clujeanul cu inimă mare a văzut din nou câinele în aceeași zonă. Animalul a supraviețuit, dar are nevoie de o familie grijulie „care să-l iubească așa cum merită”. 

Va mai amintiti de amaratul asta? In august, un idiot l-a calcat intentionat cu microbuzul si nimeni nu credea ca a supravietuit. A fugit speriat in vegetatia de pe un camp si nu a mai fost de gasit (Am depus plangere la politie, dosarul e la Parchet…astept sa vad ce se intampla). Ideea e alta. Cainele a supravietuit si dupa vreo saptamana a reaparut in zona podului dintre Pâglișa și Dăbâca, dar nu mai are incredere in nimeni (nu prea avea nici inainte). Am mers periodic si i-am lasat mancare, il vedeam de la distanta, dar se apropia de ea abia cand vedea ca plec. Toti il alunga, nimeni nu il hraneste, e un schelet ambulant. Recent, si-a dat seama ca nu ii vreau răul si a inceput sa se apropie cand ma vede. Probabil a avut stapan candva, pt ca are urechile taiate si stie sa dea “noroc”.  Nici nu mai conteaza de ce l-a lasat acolo si cand. Conteaza sa ii gasim pe cineva care il vrea acasa si care sa il iubeasca asa cum merita. E de talie mare, dar pe cat e de mare, pe atat e de bland. Si recunoscator. Ajut la prinderea lui, dus la veterinar, tot ce trebuie pentru ca adoptia sa fie legala.”, a scris Alex Prunean, pe pagina de Facebook. 

Citește și: Șofer MONSTRU la Cluj! A călcat cu microbuzul, râzând, un cățel al străzii în timp ce un clujean îl hrănea - FOTO

Comentarii Facebook