Sambata 26 Octombrie

Cățel abandonat, păzește o cruce pe marginea unui drum din Cluj/ E speriat și nu se apropie de nimeni : „Doamne câtă suferință!” VIDEO


Cățel abandonat filmat lângă o cruce: "Doamne, câtă suferință!"


O clujeancă a surprins imagini tulburătoare cu un cățel abandonat care pare să păzească o cruce de pe marginea drumului, undeva între localitățile Viișoara și Boldut din județul Cluj. Filmarea, postată pe rețelele de socializare, a stârnit numeroase reacții de compasiune și îngrijorare.

"Doamne, câtă suferință! L-am văzut în șanț. E abandonat între loc Viișoara și Boldut, jud Cluj, fără apă, mâncare, ffff slab, schelet! Nu am reușit să-l iau, e f speriat, fuge. I-am lăsat apă și mâncare, cu speranța că azi îl voi mai găsi și o să reușesc", a scris femeia în postarea sa emoționantă.

Cățelul, vizibil subnutrit și speriat, fuge de orice încercare de a fi prins. Femeia i-a lăsat apă și mâncare, în speranța că va reuși să-l găsească din nou și să-l salveze. 

În ultimul timp tot mai multe animale sunt abandonate, o situație greu de înțeles pentru cei care îndrăgesc aceste suflete care oferă adesea iubire necondiționată. 

catel abandonat 2.png

Comentarii Facebook