Cât costă un apartament în „blocul cu aripi”. Fițele bat la buzunar, curg anunțuri după ce s-a rezolvat problema cu sensul giratoriu


De ceva timp, sensul giratoriu de pe strada Frunzișului a fost dat în folosință. Așadar, la jungla imobiliară din Cluj s-au alăturat și apartamentele din „blocul cu aripi”. Sumele exorbitante nu sunt de buzunarul oricui. Potrivit unei platforme imobiliare, prețul apartamentelor în blocul de fițe Wings poate ajunge și la 240.000 de euro. 

160.000 de euro (fără TVA) costă un apartament de trei camere la mezanin, semifinisat, în ansamblul Wings. 2.440 de euro/metru pătrat este, așadar, prețul cu care se propune spre vânzare un apartament în noul ansamblu imobiliar.

pp.jpeg

Apartamentul propus are 3 camere şi o suprafaţă utilă de 65,57 mp şi dispune de terase în suprafaţă totală de 22,44, mp. Conform prezentării, terasele oferă o vedere panoramică spre cartierul Europa și pădurea Făget.

Stadiul de vânzare este semifinisat, cu toate utilităţile trase la poziţie, pereţi gletuiţi, centrală termică în condensaţie Buderus, încălzire în pardoseală, ușă antiefracție, balcoane finisate cu materiale naturale. În parcarea subterană este disponibil la cerere loc de parcare, iar pentru autoturismele hibrid sau electrice sunt stații de încărcare”, se arată într-un anunț publicat pe o platformă imobiliară. 

Potrivit platformei imobiliare.ro, în această zonă prețurile pornesc de la 109.000 de euro și pot ajunge chiar la 239.000 de euro. 

Nu e ieftină nici chiria - 800 de euro chiria în ”blocul cu aripi”, ca să te atace câinii 

gaf.jpeg

Haitele de câini își fac de cap lângă „blocul cu aripi” de pe varianta Zorilor - Mănăștur. La 800 de euro chiria, oamenii s-ar aștepta la alte condiții. 

Pentru cei care vad poza dar nu știu despre ce e vorba, nu e un camp nici în ceva locație remote, izolată. E legată la o artera principala (la 100 m distanță). Locația e buna și contribuie mult la prețul chiriei. Nu sunt alte construcții rezidențiale în imediată apropiere (deși este un lidl la 200 m, și multe alte residence-uri la 500 m) pentru ca nu era acces, dar au construit un sens giratoriu pe cont propriu si-au facut legatura la artera de care vorbeam”, a relatat un expert. 

Comentarii Facebook