Care a fost cauza incendiului care a devastat acoperișul a 2 case din Cluj-Napoca - FOTO


O casă de pe strada Graurilor, din cartierul clujean Dâmbul Rotund, a fost mistuită de flăcări marți seara. Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului, după ce au verificat instalațiile care duceau spre pod. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți seara pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, situată pe strada Graurilor din municipiul Cluj-Napoca. 

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului acoperișul casei ardea generalizat, iar focul se extinsese și la o porțiune de aproximativ 40 mp din acoperișul casei învecinate. 

De asemenea, focul era pe punctul să se propage și la acoperișul altei case poziționată la mică distanță mică față de incendiu.

Pompierii au acționat peste două ore cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins acoperișurile celor două case.

Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar intervenția pompierilor a evitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. 

Cauza cea mai probabilă care a dus la izbucnirea incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

page.jpg

Comentarii Facebook