Caravana BookLand aduce la Iulius Mall din Cluj-Napoca peste 70 de edituri

 

Caravana BookLand poate fi vizitata începand de marţi, 26 iunie şi până în 1 iulie, la Iulius Mall. Oferta de carte este bogată, la eveniment fiind prezente 70 de edituri din toată ţara.

Organizatorii târgului de carte au pregătit pentru clujeni un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

"Într-adevăr, în Iulius Mall Cluj ne-am simţit ca acasă la ediţia precedentă şi suntem siguri că si de această dată vom retrăi aceeaşi experienţă minunată. Clujenii sunt oameni iubitori de carte şi cultură, şi îi aşteptam pe toţi la mall să se adapostească de canicula de afară şi să răsfoiască câteva pagini din cele mai interesante apariţii editoriale”, a spus Mihaela Petrovan, iniţiatoarea proiectului BookLand.


Clujenii sunt aşteptaţi cu oferte, promoţii şi tombole, dar nu am uitat nici de evenimentele culturale, foarte apreciate în randul clujenilor. Miercuri, 27 iunie, de la ora 19.00, clujenii vor avea ocazia să îi cunoască pe scriitorii concetăţeni: Ovidiu Pecican, Alexandru Vlad, Ioan Mureşan şi Mircea Petean, care vor fi prezenţi în cadrul BookLand într-o sesiune de lectura publică. În plus, vor expune în cadrul Caravanei sculptorul Adela Cutcan şi pictorul Simion Muntean, pe parcursul întregii săptămâni.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de oraşe din ţara, timp de 42 de săptămâni.


Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografică de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeaşi umbrelă. BookLanderii sunt asteptaţi cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale şi momente de excepţie în principalele centre comerciale din România, precum şi în cadrul librariei on-line www.book-land.ro

 

Comentarii Facebook