Candidat la PREȘEDINȚIA României dispărut la Cluj! / UPDATE: L-au găsit la o mănăstire - FOTO


UPDATE

Poliția Cluj anunță că bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de joi, 7 noiembrie, a fost găsit de polițiști.

Candidatul la alegerile prezidențiale, Ninel Peia, era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților și a fost încheiat un simplu proces-verbal, conform procedurii, anunță Poliția Cluj.

--------------------------

Ninel Peia, unul dintre candidații la funcția de președinte al României, a dispărut la Cluj.

În această după-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protectie și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiul Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1:17 minute”, precizează Poliția Cluj.

Ninel Peia nu a mai răspuns la telefon, astfel că Poliția Cluj a fost nevoită să îl dea dispărut pe candidat.

Ninel Peia a susținut miercuri o conferință de presă, de la ora 18.00, iar apoi s-a dus la hotel.

Contactată de Antena3, soția lui Ninel Peia a declarat: ”Nu vă faceți probleme. Dispare des”.

Comentarii Facebook