Sambata 4 Februarie

Camion scăpat de sub control pe Calea Turzii. A “maturat” mai multe mașini si a lovit o țeava de gaz - FOTO


Un camion a scăpat de sub control pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, marți dimineața, si a lovit mai multe masini.

Autovehiculul de transport a lovit o țeava de gaz, pe care a rupt-o.

Este vorba despre un accident în care au fost implicate patru maşini. Un autocamion nu a mai putut opri, nu se ştie din ce motive, drept urmare acesta a mai lovit alte trei maşini. Din fericire au fost înregistrate numai pagube materiale, însă a existat pericol de explozie după ce o conductă de gaz a fost fisurată. 

23a40f29-3eb4-4cc2-9112-589e605cbdb8.jfif

24bb113d-d976-43fb-ae35-e12bc1432091.jfif

S-a reuşit întreruperea gazului în zonă, existând pericol de explozie. Persoanele implicate în accident, din cele patru maşini, au fost consultate de către echipele de salvare sosite la faţa locului. 

86d17996-2184-43d2-accc-9cb70ceb438a.jfif

O autospecială a asigurat măsuri de prevenire și stingerea incendiilor în urma avarierii unei conducte de distribuție a gazelor, într-un eveniment rutier produs pe Calea Turzii, în apropierea Pieței Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au oprit distribuirea gazului de pe conducta respectivă, limitând astfel scăpările de gaze. La fața locului intervine o echipă a distribuitorului de utilități pentru remedierea avariei”, a transmis ISU Cluj.

-------------

UPDATE 1

ISU Cluj: În urma accidentului de pe Calea Turzii a fost avariat un branșament de gaz simplu, cu un diametru de cca 4-5 cm. Scăpările de gaze au fost oprite imediat ce pompierii au ajuns la fața locului, prin închiderea robinetului rețelei de distribuție.

În momentul sosirii echipei de reparații a distribuitorului de utilități, s-a constatat că există posibilitatea ca avaria să existe și la porțiunea din branșament care este îngropată în pământ, însă aceasta porțiune nu este momentan accesibilă deoarece este exact sub camionul avariat, încărcat cu cherestea.

Autovehiculul a ajuns într-o poziție instabilă, drept pentru care a fost sprijinit cu popi hidraulici și este descărcat în aceste momente de pompieri și proprietar.

Urmează îndepărtarea lui din poziția respectivă și efectuarea evaluării porțiunii de branșament care nu a fost accesibilă până acum.

IPJ Cluj:  Un conducător auto în vârstă de 47 de ani, din județul Harghita, care conducea un ansamblu de vehicule nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care îl preceda, acroșându-l.

În cadrul evenimentului rutier au fost avariate alte două autoturisme, accesorii stradale, un panou publicitar și gardul unui imobil.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, nu a fost indicată prezența alcoolului.

Comentarii Facebook