Câinii vagabonzi îi terorizează pe clujenii din zona Între Lacuri. Citește pățania unui bărbat

 

Clujenii care locuiesc în cartierul Între Lacuri se plâng că sunt terorizați de câinii vagabonzi.

 

E o problemă pentru clujenii care se afla in cartierul Marasti, mai exact pe strazile Intre Lacuri, Tarnavelor, Dunarii. Acum cateva saptamani ma plimbam pe strada Intre Lacuri, cand un maidanez a incercat sa ma muste de picior. A reusit sa ma apuce doar de pantaloni si sa-i rupa putin.

 

În alta zi, tot pe strada Intre Lacuri, vizitand un prieten am vrut sa duc o punga la cosul de gunoi. În momentul in care am deschis usa care duce spre tomberoane, am observat ca un caine se uita foarte atent la mine din spatele ușii drept pentru care nu am avut curaj sa duc punga la gunoi. 

 

Multe alte exemple pot fi date ca urmare a cainilor comunitari in acest cartier. Va rog frumos sa incercati sa rezolvati aceasta problema imi este frica pentru siguranta celor apropiati mie care se intampla sa locuiasca in acel cartier, dar si pentru siguranta mea”, a scris Murza Paul Bogdan, pe site -ul domnuleprimar.ro.

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au precizat că plângerea a fost înaintată celor de la Centrul de intretinere si tratare caini pentru ”identificare si rezolvare”.

Comentarii Facebook