Câinii dau lecții de educație oamenilor! „Care-i om și care-i câine?” - VIDEO


Era o vorba des întâlnită în poporul românesc, mai ales de iubitorii de animale, care văd mai multe defecte în ființa umană, decât văd în câini. Cu toate că majoritatea oamenilor din societate susțin că sunt doar niște „animale”, iubitorii și deținătorii de câini nu-și schimbă părerea față de patrupezi.

În mediul online a apărut un video, care este o dovadă în plus că patrupezii sunt ființe „superioare” omului, la fel cum consideră iubitorii de animale.

S-a întâmplat în România, unde să te arunci în grabă pe trecerea de pietoni în fața mașinii e un obicei practicat de mulți oameni. Bipezii inconștienți consideră că ei, în calitate de pietoni, au dreptul să traverseze strada, iar șoferul are obligația de a opri. Acest lucru este adevărat, dar, cu toate acestea, și pietonul are obligația de a se asigura că șoferul, care străbate strada cu viteză, este conștient de prezența lui la trecerea de pietoni.

Cățelul a așteptat să primească prioritate la trecerea de pietoni

În municipiul Dej, județul Cluj, un șofer a surprins o întâmplare pe camera de bord: un cățel care așteaptă răbdător la trecerea de pietoni, ca să poată traversa strada. Și nu, nu era un cățel cu lesă și un stăpân care să-l țină pe marginea drumului. Era singur, un cățel al străzii.

Șoferul care a surprins imaginile a oprit, văzându-l pe câine, acesta a pornit pe stradă, însă s-a oprit atunci când a văzut că din sensul opus, o mașină se apropia fără intenția de a opri. Următoarea mașină, însă, a urmat exemplul primului șofer și a oprit. Acela a fost momentul în care cățelul a pornit agale pe trecere și tot atunci, un cuplu de tineri s-au avântat pe trecere, văzând mașinile oprite.

Totuși, imaginile vorbesc de la sine. 

„Care-i om și care-i câine?”


Comentarii Facebook