Duminica 28 Aprilie

Bucuria celor mici: Circul Internațional revine la Cluj-Napoca cu un spectacol NOU excepțional! Vezi de unde poți cumpăra bilete


Circul Internațional revine la Cluj-Napoca cu spectacole care vor binedispune întreaga familie! În perioada 7 septembrie - 1 octombrie 2023, artiști din peste 10 țări, din toate colțurile lumii, își vor prezenta numerele pline de adrenalină la Cluj. Copiii vor avea ocazia să se bucure de roata morții, acrobații la înălțime, dar și de un Monster Truck Motor Show fantastic. Spectacolul este nou, așadar cei care au avut ocazia să meargă anul trecut pot să repete experiența pentru că nu vor reuși să se plictisească.

circ1.jpeg

În acest an, familia Castillo din Venezuela va prezenta un număr extrem de periculos, cunoscut drept Roata Morții. De asemenea, trei motocicliști cascadori din Columbia vor prezenta un alt număr periculos și incitant – Globul Morții care va ține spectatorii în suspans. Desigur, ce ar fi circul fără cascadoriile la înălțime? Un cascador alături de Spiderman va susține un număr cu un motor pe o singură șufă.

Din spectacol nu vor lipsi nici numerele cu dresură! Vor fi o serie de numere fantastice cu ponei, căței, cai, dar și porumbei. Sunt toate numere speciale care ilustrează perfect armonia dintre om și animal.

Evenimentul va avea loc lângă Magazinul Cora, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 142. În perioada 7 septembrie - 1 octombrie 2023, clujenii se pot bucura de magia circului în fiecare seară, de la ora 18:00. Atenție însă, în zilele de luni și marți nu se țin spectacole!

circ6.jpeg

Spectacolul Circului Internațional durează două ore, timp în care spectatorii sunt ținuți cu sufletul la gură. Artiști din toată lumea vor susține show-uri incendiare în cortul special amenajat de lângă Magazinul Cora.

Biletele NU pot fi cumpărate online, fiind disponibile exclusiv la casieria circului!

Monster Truck Motor Show, în premieră la Cluj

Organizatorii evenimentului spun că acrobațiile la înălțime nu sunt singurele surprize pe care le-au pregătit pentru clujeni. În parcarea Magazinului Cora, din 14 septembrie până în 8 octombrie, de la ora 21:00, Circul Internațional va organiza și un Monster Truck Motor Show. 

Acesta durează o oră și jumătate, timp în care oamenii vor putea urmări o producție de neegalat cu celebrele mașini cu roți gigantice pe care le-au văzut doar în filmele de acțiune. Împătimiții sportului cu motor, amatorii de adrenalină și spectacol, dar și copiii însoțiți de părinți sau bunici, vor avea parte de o experiență senzațională! Și în acest caz, biletele NU pot fi cumpărate online, fiind disponibile exclusiv la casieria circului. 

monster truck show.jpeg

Comentarii Facebook