Broșura de admitere la liceu, publicată la Cluj de Inspectoratul Școlar cu o întârziere de 10 zile. Vezi locurile disponibile în liceele clujene

Inspectoratul Scolar Cluj nu a respectat termenul de 15 mai 2022, prevazut prin ordin de ministru pentru publicarea brosurii cu locurile oferite la admiterea in liceu in acest an. Astfel, termenul a fost depasit cu 10 zile, desi toti elevii de clasa a VIII a si parintii acestora asteapta aparitia brosurii pentru a sti ce locuri sunt disponibile. 

Situatia de la Cluj nu nu este singulara. Inspectoratele școlare din toată țara ar fi trebuit să publice în data de 9, cel târziu 15 mai, broșurile de admitere la liceu, însă nu au făcut lucrul acesta. 

Broșura de Admitere la liceu 2022 trebuia publicată până, cel târziu, în 15 mai, în timp ce ISJ Cluj a publicat ghidul de admitere ieri, 25 mai.

Potrivit calendarului de admitere la liceu, în data de 9 mai, trebuiau publicate toate broșurile cu oferta de admitere pe site-urile inspectoratelor școlare din țară. Anul trecut, broșura a fost publicată tot cu întârziere. Mai exact, ea trebuia să fie publică pe 10 mai, dar apăruse cu două, chiar trei zile mai târziu.

Broșura admiterii a fost publicată pe site-ul IȘJ Cluj, aceasta conține specificul probelor de aptitudini, calendarul admiterii, modul de calcul al mediilor, dar și lista cu toate școlile și modelul fișei de aptitudini și admitere care se se completează online. Broșura este în format digital, iar toate școlile trebuie să o distribuie elevilor.

In brosura puteti gasi locurile disponibile la liceele din Cluj la fiecare specializare, precum si media ultimului admis la fiecare sectie. In acest fel, veti avea o idee mai clara la ce sectie are sanse sa intre copilul Dvs. 

Comentarii Facebook