Bradul presei clujene a ajuns in casa familiei Zirbo! Bradul a fost "insotit" si de colindul oferit de primarie si jurnalisti- FOTO si VIDEO


Bradul de Craciun impodobit de presa clujeana a ajuns in casa familiei Zirbo, formata din 12 membri, dintre care 10 copii.

Cu totii locuiesc intr-un apartament compus din doua camere si dependinte. La initiativa primariei Cluj Napoca, jurnalistii clujeni au impodobit un brad pentru copiii familiei Zirbo.

"Din cauza veniturilor reduse de care dispune aceasta familie (1039 lei/luna), municipalitatea clujeana a decis sa-i doneze un brad cu ocazia sfintei Sarbatori a Craciunului. De impodobirea acestuia s-a ocupat presa clujeana, cu ocazia receptiei organizate de primarie in seara zilei de 21 decembrie.

Reprezentantii mass-media au adus cate un ornament pe care l-au pus direct pe brad, iar cei care nu au avut un astfel de ornament, au avut posibilitatea sa achizitioneze unul direct de la organizatori contra cost. Au fost adunati in total 250 de lei, care au intrat tot astazi in posesia familiei Zirbo. Pe langa bradul de Craciun, ornamente si bani, aceasta familie a mai primit si 10 pachete cu alimente din partea Primariei
", precizeaza reprezentantii Primariei Cluj Napoca.

Familia Zirbo face parte din evidentele Directiei de asistenta sociala si medicala din cadrul Primariei, ca beneficiari a 6 portii gratuite oferite la Cantina de Ajutor Social si Pensiune a Primariei.

 

Bradul de Craciun a fost impodobit marti seara de catre jurnalisti si reprezentantii primariei. Acestia au "insotit" bradul oferit cu multa dragoste familiei Zirbo de un colind. (Vezi VIDEO)

Comentarii Facebook