Miercuri 24 Aprilie

Bone Ferenc, criminalul tinerei dispărute din Cluj, a fost reținut cu ajutorul a doi orădeni cu spirit civic. Poliția le mulțumește


Bone Ferenc, fostul profesor universitar clujean care și-a omorât iubita și a transportat-o în portbagaj până în Bihor, la Aleșd, a fost reținut cu ajutorul a doi orădeni. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au desfășurat în data de 23 mai a.c. activități pentru depistarea unui bărbat (n.red. Bone Ferenc), căutat în cadrul unei anchete penale, ce vizează săvârșirea infracțiunii de omor.

În acest caz, pentru a eficientiza munca anchetatorilor, au fost date publicității, prin intermediul social-media, imagini cu bărbatul în cauză și autoturismul cu care acesta se deplasa.

Astfel, o femeie în vârstă de 30 de ani, din municipiul Oradea a oferit informații polițiștilor orădeni cu privire la faptul că l-a observat pe bărbatul căutat, în timp ce se afla într-o societate comercială, informând asupra semnalmentelor suspectului și a articolelor de vestimentație ale acestuia, iar un bărbat de 23 de ani, din același municipiu sesiza prin apel la 112 că a văzut autoturismul căutat de polițiști. 

Informațiile de interes operativ primite de la cetățeni au fost utile pentru depistarea cu celeritate a bărbatului și continuarea activităților de cercetare penală”, precizează Poliția din Bihor.

Miercuri, 31 mai, cei doi cetățeni care au dat dovadă de mult curaj, de inițiativă și spirit civic au fost invitați la sediul inspectoratului de Poliție Județean Bihor, unde au primit câte o plachetă de onoare.

Detalii ȘOCANTE despre crima care a uimit Clujul. Bone Ferenc a recunoscut că și-a ucis iubita și a dat detalii abominabile

Comentarii Facebook