Duminica 28 Aprilie

”Bombardier” prins de polițiștii din Cluj. A încălcat multiple reguli de circulație și era și sub influența substanțelor


Un bărbat a fost prins de polițiștii din Cluj, după ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu numere false și fără permis. 

La data de 5 iulie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Călățele, după ce l-au depistat conducând un autovehicul neînmatriculat, având număr fals de înmatriculare, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.10, polițiștii au interceptat autoturismul condus de acesta pe un drum public din localitatea Călățele.

În urma verificărilor specifice, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculul nu figurează ca fiind înmatriculat, având montate plăcuțe cu număr de înmatriculare aparținând unui alt autovehicul.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar unitatea de parchet competentă a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Comentarii Facebook