Boc se plânge de drumurile din Apahida, sat Câmpenești: Sunt mai rău ca drumurile forestiere


Primarul Emil Boc a spus că drumurile din Satul Câmpenești, comuna Apahida, sunt mai rele ca cele forestiere. 

Cunosc și eu Apahida. La mine e mult spus că sunt drumuri forestiere. Nu mă plâng nici eu, dar plătesc impozite și taxe ca dvs”, a replicat primarul Emil Boc. 

Declarația primarului a fost făcută după ce a fost întrebat despre Calea Dezmirului, care se inundă la fiecare ploaie. Strada nu are canalizare și apa de ploaie nu are unde să se scurgă. ”Am preluat plângerea și vom vedea ce să facem. Poate nu ar strica să vă plângeți Companiei de Apă, care trebuie să facă lucrarea”, a mai spus Emil Boc.

Primarul și-a cumpărat recent o casă în Câmpenești, comuna Apahida. ”Drumul meu e mai rău decât orice drum posibil. Cu mașinuța meu, la iarnă, o să o împing până la un loc și o să o iau pe jos”, a mai adăugat Emil Boc, care a menționat că nu se plânge, ci își va lua cizmele de gumă și va aștepta asfaltul.

Mă duc cam o dată pe săptămână acolo , dar când am văzut ce drum e...”, a mai completat primarul, care a spus că nu mai are bani de o mașină de teren, pentru că și-a băgat toți banii investiți în casa din Câmpenești.

Boc a spus că îl înțelege pe primarul Grigore Fati, din Apahida, pentru că are bugetul limitat.

Comentarii Facebook