Duminica 28 Aprilie

Boc, întrebat dacă e scump Clujul: ,,Raiul e doar în cer”. Primarul spune că nici el nu și-a permis casă de vacanță în zona metropolitană


Primarul Emil Boc a fost întrebat despre prețurile de la Cluj. Acesta a evitat să răspundă direct și a menționat că datele arată că multe familii vin să-și întemeieze viața aici.  

,,Asta este o chestiune subiectivă a fiecăruia, familiile care și-au întemeiat viața la Cluj pot să vă răspundă la întrebare” a spus acesta. 

Primarul  s-a eschivat și a continuat să menționeze beneficiile Clujului, subliniind faptul că oamenii continuă să vină la Cluj și nu pleacă din oraș, ceea ce putem bănui că înseamnă probabil în viziunea primarului că prețurile nu pot fi atât de mari dacă lumea își permite să-și întemeieze aici viața.

,,Cu bunele, relele pe care le avem, la Cluj se rămâne, la Cluj se vine, la Cluj se dorește să se întemeieze o familie, la Cluj vrei să te implici în diferite activități, la Cluj vrei să-ți cauți o slujbă mai bună și găsești aceste lucruri(...) Indiferent cum mi se pare, subiectiv, dacă e scump sau nu, oamenii vin la Cluj și asta e cel mai important răspuns ” a spus primarul.

Emil Boc a menționat că viața perfectă există doar în Rai, nu și la Cluj. 

,,Raiul e doar în cer, pe pământ nu există Rai să ne înțelegem. În cer putem avea cea mai bună viață cu putință dintre toate pe care le putem avea la dispoziție.” a declarat edilul. 

Mai mult primarul a vorbit și despre economia de piață, menționând că nici el nu a reușit să-și cumpere casă în Cluj cu bugetul pe care îl avea.

,,Economia de piață, în democrație, nu e sub controlul primarului, jocul între cerere și ofertă este al vieții. Și eu am vrut să-mi cumpăr casă în Cluj, am avut 100.000 de euro și n-am putut să-mi cumpăr casă.

Am putut să-mi cumpăr cu 106.000 de euro doar o casă de vacanță în Câmpenești. Atât am putut să fac. Am căutat și în Cluj și în zona metropolitană, nici eu n-am putut găsesc  să-mi cumpăr”, a spus primarul. 


Comentarii Facebook