BMW ”împlântat” într-un stâlp pe strada Republicii. Șoferul era beat la volan - FOTO

 

Un BMW s-a ”împlântat” într-un stâlp de electricitate pe strada Republicii, vineri dimineața, în jurul orei 4:10.

 

Șoferul BMW -ului înmtriculat în județul Satu-Mare s-a oprit într-un stâlp, pe strada Republicii, lângă Spitalul Oncologic. Șoferul a fugit pentru a nu da ochii cu poliția, fiind probabil băut. 

 

Foto: Info trafic jud Cluj

 

 

--------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Potrivit IPJ Cluj incidentul a avut loc la ora 04.10, iar la volan se afla un tânăr de 23 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 23 de ani din comuna Sînmihaiul Almaşului, judeţul Sălaj. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că acesta a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează IPJ CLuj 

 

Tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Comentarii Facebook