Duminica 28 Aprilie

Bloc inundat la Jucu de Mijloc. Constructorul a făcut apartamente în locul garajelor. Oamenii acuză MAFIA imobiliară! - VIDEO


Un bloc din Jucu de Mijloc a fost inundat de furtuna de duminică dimineața, dar oamenii îl acuză pe constructor că a amenajat apartamente în locul garajelor, care acum au fost inundate.

Apartamentele de la subsol, în proiect erau, de fapt, garaje. Automat nu s-au făcut scurgerile și canalizările pentruapartamente. S-au făcut să fie făcute”, a reclamat un locatar al blocului.

Pompierii s-au deplasat acolo pentru a scoate apa din locuințe. Locatarii blocului au făcut front comun și au început să scoată apa cu gălețile din apartamentele aflate sub nivelul drumului, care trebuiau să fie garaje. 

Și alte zone din Cluj au fost inundate

În urma fenomenelor meteo din ultimele ore, pompierii clujeni au fost solicitați să intervină în mai multe locuri din Cluj-Napoca, dar și în Jucu de Mijloc, Câmpenești și Apahida.

Detașamentul 1 Cluj-Napoca a Intervenit cu două autospeciale pe strada Stânjeneilor, pentru a evacua apa ce a afectat patru garaje. În acea zonă se aflau parcate și două autoturisme.

În Jucu de Mijloc (VIDEO) am intervenit pentru a scoate apa care a afectat 8 apartamente de la subsolul unui bloc. 

Un alt echipaj de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervine în localitatea Câmpenești, la două gospodării inundate. O solicitare a venit și la o curte din localitatea Apahida. În acest caz, misiunea a fost gestionată de către Detașamentul 2 Cluj-Napoca. 

În aceste momente, un echipaj de la Detașamentul Turda se deplasează în localitatea Copăceni, comuna Săndulești, unde s-a raportat o gospodărie inundată. 

Comentarii Facebook